عار یا شعار
عار یا شعار

عار یا شعار

0 نظرسفارش (11)
30,000تومان
تولید کنندگان
کد محصول: bar-94
موجودی عدم موجودی در انبار
راهنما

خصوصیات محصول

  • وزن350
  • نوع کاغذتحریر خارجی(70 گرمی)
  • نوع جلدشومیز
  • نوع چاپافست
  • تعداد صفحات304
  • شابک978-600-6077-76-5
  • قطعرقعی
  • ناشرآرما
  • نویسنده / نویسندگانمهدی مسائلی

توضیحات محصول

«عار یا شعار، قمه‌زنی در ترازوی عقل و شرع» تألیفی جدید از حجت‌الاسلام مهدی مسائلی در رابطه با قمه‌زنی است. البته پیش از این کتابی با عنوان «قمه زنی سنت یا بدعت» نیز از این نویسنده منتشر شده بود، ولی با این حال در اثر جدید مطالب جامعیت بیشتری یافته و بر علمیت مباحث افزوده شده است. چنانچه در فصل اول این کتاب توضیحات جدید و مفصلی درباره ماهیت و چگونگی قمه‌زنی بیان شده است و علاوه بر بررسی سیر تاریخی قمه‌زنی، عوامل پیدایش و گسترش آن نیز مورد بحث قرار گرفته است.
افزون بر این در فصل دوم این کتاب که عنوان «بررسی دلایل موافقان و مخالفان قمه‌زنی» برای آن انتخاب شده، به صورت مفصل و علمی دلایل حرمت و جواز قمه‌زنی مورد مُداقه قرار گرفته است.
 چنانچه در یکی از عناوین این فصل که به موضوع سنت و یا بدعت بودن قمه‌زنی اختصاص دارد، تمامی روایات مورد استناد طرفداران قمه‌زنی به صورت دقیق مورد بررسی و نقد قرار گرفته است، که عناوین بعضی از این روایات عبارتند از: «لطمه زنان فاطمی»، «داستانِ سر به ‌محمل‌ کوبیدن»، «خون گریه کردن امام زمان علیه‌السلام»، «خون‌گریه‌کردن امام‌سجاد علیه‌السلام»، «زخم‌شدن پلک چشمان اهل‌بیت علیهم‌السلام»، «نسبت شکستن سر و صورت به امام سجاد(ع)»، «بیهوش‌شدن امام‌رضا(ع)»، «جاری‌شدن خون از بدن پیامبران الهی در کربلا» و...
همچنین در این فصل به موضوع همدردي با امام حسين، علیه‌السلام و ارتباط آن با قمه زنی نیز پرداخته شده و با استدلال‌ها و بیانی نو به بعضی شبهات موافقان قمه‌زنی پاسخ گفته شده است.
بررسی حکم قاعده‌ی لاضرر در مورد قمه زنی نیز یکی از بحث‌های این فصل است. 
اما بخش مهم این فصل به موضوع وهن مذهب بودن قمه‌زنی اختصاص دارد که نویسنده با عنوان « قمه‌زنی تبلیغ مذهب یا تضعیف آن؟» به بحث وارد شده است و عناوین فرعی متعدد دیگری را به آن اختصاص داده است.
فصل سوم این کتاب به بررسی چند شبهات موافقان قمه‌زنی اختصاص یافته و تلاش شده تا پاسخ جامعی به این شبهات داده شود.
اما یکی از فصل‌هایی که مطالب نو و منعکس نشده‌ای را در خود جای داده، فصل چهارم این کتاب است که با عنوان «سیر تاریخی تحریم قمه‌زنی» به تحریر درآمده است. در این فصل فتواهای جدید و تأثیرگذاری از علمای بزرگ شیعه در تحریم قمه‌زنی منعکس شده است که می‌توان به فتوای شیخ اعظم انصاری و مرحوم سید محمد کاظم یزدی صاحب عروةالوثقی و مرحوم سید ابوالحسن اصفهانی اشاره داشت. گزارشی از حرکت اصلاحی آیت‌الله سید محسن امین و همچنین حرکت اصلاحی آیت الله سید محمد مهدی قزوینی از دیگر قسمت‌های مهم این فصل است.

نظر بدهید

توجه: HTML ترجمه نمی شود!
    بد           خوب
کد امنیتی
آیتمی برای نمایش وجود ندارد!