ایران متحول - غرب جدید
ایران متحول - غرب جدید

ایران متحول - غرب جدید

0 نظرسفارش (17)
6,000تومان
تولید کنندگان
کد محصول: bar-77
موجودی عدم موجودی در انبار
راهنما

بررسی اجمالی

کتاب “ایران متحول، غرب جدید” جدیدترین عنوان از مجموعه...

خصوصیات محصول

  • وزن165
  • نوع کاغذتحریر سفید خارجی
  • نوع جلدشومیز
  • نوع چاپافست
  • تعداد صفحات192
  • شابک978-600-6077-52-9
  • قطعپالتویی
  • ناشرآرما
  • نویسنده / نویسندگانرضا داوری اردکانی، کریم مجتهدی، غلامعلی حدادعادل، دکتر موسی نجفی، عباس کعبی‌نسب، حمیدرضا آیت‌اللهی و علی ابوالحسنی(منذر)

توضیحات محصول

کتاب “ایران متحول، غرب جدید” جدیدترین عنوان از مجموعه مطالعاتی «و انتم الاعلون» است که با هدف رجوع و بازنگری دوباره به تاریخ، منتشر شده است.
“ایران متحول، غرب جدید” عنوان سلسله نشست های علمی- فرهنگی بود که از سال ۱۳۸۹ تا ۱۳۹۰ با حضور اساتید و نخبگان برجسته علوم انسانی همچون دکتر داوری اردکانی، دکتر مجتهدی، دکتر حدادعادل، دکتر موسی نجفی، دکتر فتح اللهی، دکتر آیت اللهی، دکتر موسی فقیه حقانی، آیت الله کعبی نسب و…در خانه مشروطیت اصفهان برگزار می شد.
پس از انقلاب اسلامی ایران به رهبری امام خمینی رحمت الله علیه رویکرد جدیدی پیدا شد که در درک مسائل تاریخی اثرگذار بوده است و از این رو نظریه پردازان و دانشمندان علوم انسانی از منظرهای مختلف این تحول را بررسی و گاه بر اساس همین رویکرد با زاویه ای جدید حوادث تاریخی را بازبینی کرده اند.
مجموعه جلسات “ایران متحول، غرب جدید” با رویکرد مذکور و حول محور ایران متحول، غرب جدید تلاش داشت تا رجوعی دوباره به تاریخ و بازبینی آن در جهت دریافت فهم صحیح از تاریخ ایران و ارتباط آن با جهان خارج داشته باشد و در این مسیر به موفقیت هایی نیز نائل آمد و از این رو بنیاد فرهنگی-تاریخی مشروطه اصفهان اقدام به انتشار مباحث مطرح شده در این جلسات کتابی با عنوان “ایران متحول، غرب جدید”کرد.
در مقدمه این کتاب آمده است:
“شاید در دهه اخیر عبارت «ایران در مسیر شدن» را زیاده شنیده باشید. ایران از حدود چهار صد سال پیش تا کنون در مسیر تاریخی جدیدی قرار گرفته و در زمان کنونی با کوله باری از گذشته در حال حرکت است. این حرکت جدید در تاریخ معاصر ابعاد و ویژگی هایی دارد که فهم آن ها از دیدگاه های مختلف در شناخته شدن جایگاه کنونی و آینده ساز خواهد بود.
در تاریخ ایران دو مقطع، ورود اسلام و رسمی شدن تشیع در این سرزمین، هویت مردم را تشکیل داد. پیرامون این دو مقطع می توان ایجاد حکومت ها یا سلسله ها را دنبال و نحوه شکل گرفتن هویت ملی و دینی ایرانیان را خصوصاً در سده های اخیر و دهه های قرن معاصر تحلیل کرد.
مطالعه و تحلیل درست رویدادهای درست رویدادهای تاریخی که در تندبادهای حوادث از روی غرض ورزی، دوستی و دشمنی یا جهالت و نا آشنایی با اهمیت رخدادها، دگرگون شده اند، ممکن است فهم صحیح را از ما دور کند. ”
تاریخ، سیاست، فلسفه؛ دکتر داوری اردکانی، تجدد تهی از خودباختگی؛ دکتر مجتهدی، مشروطه دینی و انقلاب، روشنفکران، قاجار و پهلوی اسلامی؛ دکتر حدادعادل، درک اصفهان از مشروطه، دکتر موسی نجفی، معنویت دینی و علم سیاست؛ دکتر آیت اللهی، پیشینه نظریه ولایت فقیه؛ آیت الله عباس کعبی نسب و… از جمله مباحث خواندنی و متقن مطرح در “ایران متحول، غرب جدید” است.
سیاست حول هویت دینی، نو شدن در سایه تجدد حکمی، رویاروی فرقه ضاله بهاییت و خدا در عرصه سیاست کنونی از دیگر بخش های این کتاب است.

نظر بدهید

توجه: HTML ترجمه نمی شود!
    بد           خوب
کد امنیتی
آیتمی برای نمایش وجود ندارد!